MUSALLA AL-MUTTAQIN

 

#MYDIGITALMAKER CHAMPION SCHOOL HUB

MAKMAL KOMPUTER

 

PENILAIAN ANUGERAH SURAU IMARAH SEKOLAH- SEKOLAH KPM - BANK ISLAM KALI KE 7 2019

 

SMK Kuala Perlis, 7 Ogos 2019 – SMK Kuala Perlis (Sekolah Kluster Kecemerlangan) telah didatangi penilai-penilai untuk Anugerah Surau Imarah Sekolah-sekolah (ASISS) 2019 bertempat di Musalla Al Muttaqin, SMK Kuala Perlis.

Untuk ASISS, penilaian dibuat dari segi kebersihan, inovasi, aktiviti serta inisiatif yang diterapkan oleh pihak sekolah dalam usaha untuk mengimarahkan musalla. Oleh itu, setiap sekolah yang terlibat akan menjalani sesi penilaian dan disenarai pendek untuk peringkat negeri dan seterusnya peringkat kebangsaan. Semoga SMK Kuala Perlis beroleh kejayaan di dalam Anugerah ini.

 

CARTA ORGANISASI SMK KUALA PERLIS 2019

Musalla Al Muttaqin SMK KUALA PERLIS telah terpilih sebagai JOhan Peringkat Negeri untuk Pertandingan Anugerah Surau Imarah KPM - Bank Islam Kali ke 7 bagi tahun 2019. Penilaian Mus alla telah berlangsung pada 7 Ogos 2019. 

Konvensyen Young Entrepreneur Strive For Success (YESS) 2019

 

SMK Kuala Perlis, 9 Ogos 2019 - Untuk Konvensyen Young Entrepreneur Strive For Success (YESS) 2019 Koperasi SMK Kuala Perlis berjaya di tempat ketiga dan pelajar Umi Umairah dari kelas $ Sains berjaya mendapat tempat kedua untuk kategori Penyampai Terbaik.
Tahniah buat team Cola Hotch's.